Вести

Такмичење тракториста

ШКОЛСКО/ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ПОЗНАВАЊА САОБРАЋАЈНИХ ПРОПИСА И СПРЕТНОСТИ ВОЖЊЕ ТРАКТОРА „БРИЛЕ 2017“

 

Дана 31.05.2017 године одржана је теоретска провера знања из Прописа о безбедности саобраћаја и мотористике. Учествовало је 47 ученика од чега се 9 ученика пласирало за даље такмичење. Сви професори укључени у организацију такмичења учествовали су у осмишљавању тестова за такмичење. Тестови су штампани у боји. Припрему ученика за овај део такмичења вршили су професори Александар Мишковић и Јован Јовић, а проверу тестова вршили су професори Бојана Гравоња и Драган Вуцеља.

Направили смо и знакове за полигон и заједно га формирали уз помоћ ученика. Ученици су дан пре такмичења имали пробе вожње.

Такмичење у спретности вожње трактором одржано је 02.06.2017. године. Поред ученика који су се пласирали за овај део такмичења, прилику да се опробају у спретности вожње трактором имала су и три ученика из ОШ „Иво Лола Рибар“ из Руме. Пре почетка такмичења ученицима су подељене мајице и дата упутства од стране свих професора укључених у организацију овог такмичења. Обуку ученика у спретности вожње трактором вршио је професор Слободан Вајагић.

Прво место освојио је ученик другод разреда смер пољопривредни техничар- Ранко Малетић, награђен комбинезоном.

Друго место освојио је ученик трећег разреда смер пољопривредни техничар- Атила Мадацки

Треће место освојио је ученик трећег разреда смер пољопривредни техничар- Мирослав Вукашиновић

Свим учесницима су уручене и захвалнице за учешће у такмичељу и дипломе најбољим.

Ово такмичење испратиле су и локалне ТВ станице РТВ Срем и РТВ Фрушка гора, дајући специјалан допринос популаризацији овог смера и умећа наших ученика.


ФБ ГАЛЕРИЈА

facebook

http://www.poljskolaruma.edu.rs/templates/shape5_vertex/images/fb_icon_20.png